Russselogo - Ideer

En god russelogo trenger gode ideer. Russelogoen er synlig gjennom hele russetida, og brukes på utallige flater. Mange velger å ha logen sin godt synlig på russebussen eller vanen, og man ser den også ofte på jakker, gensere, bandanas, drikkeflasker og på klistremerker.

For russen er det viktig å få på plass en logo man kan identifisere seg med. Den må også selvsagt passe til dekk og konsept, og skal være med på å vise frem hvem russegruppa er. Logoen er mye mer enn bare et fett bilde. Det vet Russegear sine flinke designere. De bruker derfor god tid på å levere logoer som du blir godt fornøyd med.

Prosessen starter først med å lande på et russenavn. I denne artikkelen hjelper vi dere med nettopp det!

Russegear sine designere

I 2019 lanserte vi for første gang @rg_logo. Her har vi inngått samarbeid med flere grafikere, noe som gjør det mulig for oss å sikre russen et bredt utvalg av ulike stiler til alle tenkelige typer russelogoer.

Våre samarbeid gjør oss også svært konkurransedyktig på priser. I tillegg til dette sikrestiller vi alltid kort leveringstid, slik at du kan få din logo når du trenger den. Vi i Russegear er stolte av vårt brede tilbud av kvalitetslogoer, og vi elsker å se russen vise frem flotte logodesign hvert eneste år.

Vi har lang erfaring med logodesign, farge, effekter og trykk. Dermed kan vet vi hva som skal til for å oppnå den beste kvaliteten av logotrykk på alle tenkelige overflater og materialer.   

Lyst til å vite mer? Sjekk ut alle våre russelogoer her.

Russelogo på klær & tilbehør

Russelogoer har blitt vanlig å se hos alle typer russ, både de som satser stort, og de som lener seg litt mer tilbake og tar russetida mer som den kommer. Egne logoer er med på å skape tilhørighet og samhold blant russen, samtidig som man enklere kan skille seg litt ut i mengden av rødt, blått og alle andre russefarger.

Gode russelogoer bør være trykkvennlige og/eller broderivennelige til russeklær.  Dette er viktig å ha i bakhodet når dere velger logodesigner. Våre logodesignere vil alltid lage trykkvennlige russelogoer.

Logodesignere

Leter du etter en logodesigner som takler en helt spesiell type designstil? Da er det greit å vite at Russegear (@rg_logo) har flere forskjellige designere på laget, alle med hvert sitt spesialområde når det kommer til tegning og stilart.

Våre dyktige designere gjør oss markedsledende på sortiment. Vi kan tilby og levere forskjellige stiler, samt skreddersydd alt etter deres behov og ønsker. Hos oss er det logodesignere som lager russelogoene fra bunnen av. I dag har denne type logoer nesten blitt til en egen designerstil, og våre designere føler alltid med på trenger og nye teknikker som kan benyttes for å få på plass de mest optimale logoene for deg og din russegjeng.

Russelogoer blander ofte illustrasjonsteknikker med grafiske elementer. Dette skaper ofte helt fantastiske resultater. Hos oss i Russegear integrerer våre logodesignere ulike elementer i en helhetlig løsning, slik at resultatet blir fullkomment og komplett. 

Lyst på gratis russelogo?

Lyst til å få din russelogo sponset? Mange bruker en god del penger i løpet av russetiden, så en gratis russelogo er for de fleste svært velkomment. Gjennom vårt sponsorsystem vil Russegear kunne tilby deres russegruppe en helt gratis russelogo. Vi setter opp et dugnad&spons-opplegg basert på deres ønsker. 

Høres dette ut som noe for dere? Ta kontakt!

Eldre post
Nyere post
Lukk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søk