RUSSELOGO | TIPS OG TRIKS

En russelogo er russegruppens identitet. Logoen utformer på mange måter resten av russetiden, da russelogoen ofte fronter flere platformer enn bare et bilde. Russelogoen fronter russegruppen og forteller gjerne et eller flere budskap. Ofte ser man en sammenheng mellom flere navn en russegruppe har identifisert seg med. (Dekk - Konsept). Som nevnt innledningsvis så representerer russelogoen gjerne en felles identitet i gruppen, og Russegear sine flinke designere gjenspeiler dette basert på detaljer mottatt fra russegruppene.

Russegear sine designere

I 2019 lanserte vi for første gang @rg_logo - og gjennom samarbeid med flere grafiker har vi kunne tilby en meget bred stil på våre type russelogoer. Gjennom konkurransedyktig priser og kort leveringstid har vi med stolthet fått lov til å levere haugevis av russelogoer. Vi har opparbeidet oss erfaring med hvilke filformater og hvordan farger/effekter som er best for å få best kvalitet på trykk (klær, hodebånd, stickers osv).

Sjekk ut alle våre russelogoer her.

Logodesignere

Husk at Russegear (@rg_logo) har flere designere som jobber for oss. Dette gjør oss markedsledende på sortiment, da vi kan tilby og levere forskjellige stiler, skreddersydd etter deres behov og ønsker. Det er logodesignere som lager russelogone, og russelogoer har nesten blitt en egen designerstil de siste årene. Vi ser dog. en tydelig blanding av illustrasjon og grafiske elementer i alle typer russelogoer - og det er gøy å se! Hos Russegear så integrerer vi alle disse elementene i en helhetlig løsning, slik at resultatet blir helhetlig komplett. 

Russelogo på klær & tilbehør

Russelogoer bør være trykkvennlige og/eller broderivennelige til russeklær, så det er viktig å ha i bakhodet når dere velger logodesigner. Våre logodesignere vil alltid lage trykkvennlige russelogoer.

Russelogo i spons

Hvorfor ikke få en russelogo gratis? Gjennom vårt sponsorsystem vil Russegear kunne tilby deres russegruppe en helt gratis russelogo. Vi setter opp et dugnad&spons-opplegg basert på deres ønsker. 

Høres dette ut som noe for dere? Ta kontakt!