RUSSEKLÆR | TIPS OG TRIKS

På jakt etter russeklær som lar deg se bra ut hele russetida? Da har du kommet til rett sted. Russegear tilbyr alt fra T-skjorter og gensere, til varme jakker og fleece og parkaser.

 

Hva er russeklær?

Nei, russeklær er ikke helt det samme som offisielle russedresser eller russebukser. Russeklær er tøy du designer helt selv, med egne logoer og farger, i forskjellige størrelser og passformer. For mange starter ikke russetida 1. mai året de er russ, men lenge før. De som skal fikse buss sammen eller van, begynner ofte russetiden mye tidligere – og da er det mange som allerede begynner å gå i russeklærne sine.

Du kan velge mellom en rekke ulike russeklær hos oss i Russegear. Vi tilbyr plagg av høy kvalitet, som ser bra ut og holder seg fine gjennom hele russetiden – uansett hvor lenge den måtte vare for deg.

Gode grunner til å kjøpe russeklær

Russeklær skaper samhold og identitet for russegrupper. I tillegg til dette er det også deilig å ha rene russeklær man kan skifte til dersom russebuksa har fått litt vel hard medfart etter en kveld med rulling.

Mange steder i landet er også preget av uregjerlig vær, mye regn eller iskald vind. Da holder det ikke alltid med en russebukse og en enkelt genser. Likevel passer det sjeldent å gå med russebuksa under en vinterkåpe eller lang regnfrakk. Russeklær fungerer ypperlig når det kommer til å holde varmen, og man kan også gå til innkjøp av anorakker eller mer solide plagg som fronter russegruppas logoer og fargeprofil.

Russegear tilbyr russeklær av høy kvalitet

Hos Russegear kan du få tak i en mengde ulike russeklær av høy kvalitet. Vi har også et stort utvalg av farger, og vil selvsagt også kunne tilpasse våre klær etter dine ønsker når det kommer til ulike trykk. Vårt mål er at du og din russegjeng skal bli storfornøyde med varene dere bestiller hos oss.

Som en totalleverandør av russeklær er det viktig for oss å hele tiden tilby realistiske priser, slik at alle typer grupper kan få oppleve å representere sin russeidentitet, og være med på en av livets største fester. Vi hjelper også med dugnad for innsamling til russegruppa.

Bestiller du varer fra oss i Russegear, får du god kundeservice, gode råd og selvsagt også trygg og rask levering. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål angående russeklær.

Lukk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søk