Russedress

Russedressen er det mest unike plagget forbundet med russetiden! Det er virkelig det som kjennetegner en russ. Den klassiske rød-fargen er vanskelig og ikke få øye på, og gir grunnlaget for den unike "russetiden". 

 

Hvordan finne riktig størrelse?

Å finne riktig størrelse kan være vanskelig! Siden dette er et plagg man skal gå med over 17 dager i strekk, er det gjerne fordelaktig at man føler seg komfortabel i russedress-modellen man har valgt. 

Russegear ønsker å tilby modeller som egner seg for alle. Vi har derfor totalt 3 forskjellige modeller å velge i mellom for våre kunder. Vi har gjort det så enkelt som mulig for at nettopp du skal finne riktig størrelse. 

Inne på hver produktlink finner du et eget måleskjema. Bruk et målebånd, og følg målene i måleskjemaet som følger med den modellen du tenker masser deg! 

Inspirasjon til russedressen?

Viktigheten av en unik russedress kan ikke underbygges nok. Patches, bokstaver og andre diverse trykk er en gjenganger på alle russedresser og russebukser. Russegear har et utvalg patches og bokstaver for påsetting på egen russedress, blant annet:

I de senere år har det også blitt meget populært med konseptlogoen til russegruppen på ryggen av russedressen. Dette er naturligvis noe vi ordner for våre kunder. Hvis ønskelig kan vi sende transfertrykk av deres logo direkte for å sette på selv, eller så trykker vi logoen på din dress - det avgjør du helt selv! Hvis ønskelig kan du bestille logo til russedressen her.

Eldre post
Nyere post
Lukk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søk